Σπιτικό παγωτό γιαούρτι με γεύση μάνγκο

Υλικά
400 ml γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
150 γρ. ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες

2 ώριμα μάνγκο πολτοποιημένα στο μούλτι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να λιώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μάνγκο και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της παγωτομηχανής. Μόλις το μίγμα μας έχει την κατάλληλη υφή, το βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και περιμένουμε τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr