Σπιτικό παγωτό σορμπέ σοκολάτα

Υλικά
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι κακάο σκόνη

Εκτέλεση

Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει την πρώτη βράση ρίχνετε και το κακάο, τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να πάρουν άλλη μια βράση. Στη συνέχεια, το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε σε μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη. Το ανακατεύετε ανά μισή ώρα επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 5-6 φορές.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr