Η βιταμίνη Β5, γνωστή και ως παντοθενικό οξύ, θεωρείται ένα έξοχο αντι-στρεσογόνο.
Είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των επινεφριδίων αδένων. Αν νοιώθετε κούραση, νευρικότητα και έντονο το αίσθημα του στρες, είναι πολύ πιθανό να υποφέρετε από μία στιγμιαία έλλειψη αυτής της βιταμίνης, η οποία μεταξύ άλλων είναι σε θέση να βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών, προλαμβάνοντας την ψαλίδα και την τριχόπτωση.

Η Β5 επιπλέον βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς και ελαστικού δέρματος, πράγμα που μπορεί να επιδεινωθεί μέσα από το στρες. Πολλά είναι λοιπόν τα φυσικά του συστατικά που προσφέρουν ξεχωριστές ιδιότητες. Αυτό όμως που έχουμε τις περισσότερες φορές ανάγκη είναι η ηρεμία και η χαλάρωση.

Μια καλή πηγή τέτοιων βιταμινών είναι το σιρόπι ομορφιάς και υγείας Worts. Το Worts διαθέτει στη σύστασή του βιταμίνες που είναι γνωστές για τις αντιστρες ιδιότητές τους. Mπορεί να προσφέρει στον οργανισμό, ότι πραγματικά έχει ανάγκη!

Είναι ξεχωριστό τόσο για τη σύστασή του όσο και για τη γεύση του, γιατί ποιός δεν θέλει να λαμβάνει όλα αυτά τα φυσικά συστατικά και ταυτόχρονα να αισθάνεται τη δροσιά της φράουλας και της βανίλιας;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com