Υλικά
200 γρ. ταλιατέλες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. άγρια μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα
αλάτι και πιπέρι

3 – 4 μπουκετάκια μπρόκολου
30 γρ. τυρί τριμμένο

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, για λίγα λεπτά, τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά, ρίχνοντας αλατοπίπερο. Τα αφήνουμε στην άκρη. Σε τηγάνι, ρίχνουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα λαχανάκια και τα αφήνουμε να ζεσταθούν για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, μαγειρεύουμε τις ταλιατέλες, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώσπου να γίνουν al dente. Ανακατεύουμε το μπρόκολο και τα μανιτάρια με τα ζυμαρικά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr