Τι άλλο μπορεί να βοηθήσει τη δίαιτα πέρα από τη διατροφή

Η απώλεια βάρους είναι μια διαδικασία που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Πέρα από τη σωστή διατροφή και την άσκηση, η επιστημονική έρευνα έχει αναδείξει σήμερα φυσικά συστατικά τα οποία μπορούν να αποτελέσουν σημαντικούς σύμμαχους στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και το περίσσιο λίπος στο σώμα μας. Πολλά από αυτά θα βρούμε στο CoffeeSlim της Health Aid.

To CoffeeSlim της HealthAid αποτελεί μια μοναδική σύνθεση από 9 ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στη διαχείριση του υγιούς βάρους.
Με κύριο συστατικό τον πράσινο καφέ πλούσιο σε chlorogenic acid το οποίο φέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας, το CoffeeSlim περιέχει κετόνες ράσμπερυ που δρουν στο επίμονο πάχος, αφρικάνικο μάνγκο πλούσιο σε λεπτίνη για την διαχείριση βάρους, Ν-ακετυλο-καρνιτίνη και πιπέρι Καγιέν, που βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού, χρώμιο για ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα καθώς και blueberry,Chicory με αποτοξινωτική-διουρητική δράση.

Το CoffeeSlim βοηθά όσους θέλουν να αυξήσουν το μεταβολισμό τους, όσους ακολουθούν δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων, όσους θέλουν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειάς τους και παράλληλα να διατηρήσουν μια υγιή σιλουέτα με φυσικό τρόπο.

Ιωάννης Παπαγεωργίου
Φαρμακοποιός
Επιστημονικός Συνεργάτης PHARMA CENTER Α.Ε.