Υλικά:
250 ml γάλα
175 γρ. αλεύρι
1 μπανάνα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.σ. ζάχαρη
Μία πρέζα κανέλα
Αλάτι

Εκτέλεση:
Κόψτε τη μπανάνα σε κομματάκια και χτυπήστε τη μαζί με το γάλα στο μπλέντερ.
Kοσκινίστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα σε ένα μπολ και μετά προσθέστε τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε το μείγμα της μπανάνας με το γάλα στα στεγνά υλικά και χτυπήστε τα με σύρμα όλα μαζί.
Προθερμάνετε ένα τηγάνι και λαδώστε το (θα χρειαστείτε λάδι μόνο για τις πρώτες τηγανίτες).
Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι της σούπας για να ρίξετε το μείγμα στο τηγάνι.
Φτιάξτε στρογγυλές τηγανίτες.
Μαγειρέψτε σε μέτρια θερμοκρασία ώσπου να σχηματιστούν φουσκάλες στην επιφάνεια τους.
Ύστερα γυρίστε τις τηγανίτες για να ψηθούν από την άλλη μεριά.