Υλικά
1 τόνος
1 μαρούλι
10 ντοματίνια
2 φλιτζάνια μήλο πολτοποιημένο

1 ποτηράκι κονιάκ
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
2 κουταλάκια τζιντζερ φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύπιάτο κόβουμε το μαρούλι και τα ντοματίνια και ρίχνουμε τον τόνο αφού τον έχουμε σουρώσει. Σε ένα τηγανάκι σε μέτρια φωτιά ανακατεύετε τον πολτό μήλου και το κορν φλάουρ. Προσθέτετε το κονιάκ, το χυμό λεμονιού και το τζίντζερ. Ανακατεύετε συνεχώς επί 2 λεπτά αφού πάρει βράση. Την βγάζοετε και αφού κρυώσει τη ρίχνετε στην σαλάτα και ανακατεύετε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr