Τορτίγια με ψητή φέτα, γαλοπούλα  και λαχανικά

Μια εύκολη επιλογή, χορταστική, με αρκετή πρωτείνη, ακόμη και για ένα γρήγορο βραδινό. Ελαφριά,. πλήρης και υγιεινή.

Υλικά
1 μαλακή πίτα – τορτίγια –
40 γρ. φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
2 φέτες γαλοπούλα
3 ροδέλες ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη

Εκτέλεση
Ανοίγετε την τορτίγια και ρίχνετε μέσα τα υλικά, εκτός από τη ντομάτας. Μετά την τυλίγετε καλά και ψήνετε για λίγο στους 180 C, αέρα σε προθερμασμένο φούρνο έως ότου γίνει τραγανή η πίτα ή την ψήνετε στην τοστιέρα μέχρι να ροδίσει. Τη βγάζετε, την ανοίγετε προσεκτικά και βάζετε μέσα την ντομάτα. Την πατάτε λίγο πάλι στην τοστιέρα αν θέλετε ή την τυλίγεται και τη σερβίρετε κατευθείαν.

Επιστημονική ομάδα neadiatrofis.gr