Υλικά
2 μαλακές τορτίγιες
1 κονσέρβα τόνου
1 μέτριο αγγουράκι
2 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι μαρούλι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι καρότο ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Απλώνεται τις τορτίγιες και τις αλείφετε με το τυρί κρέμα. Απλώνετε τον τόνο τον οποίο προηγουμένως έχετε στραγγίξει καλά. Προσθέτετε το αγγουράκι κομμένο σε κομματάκια, το μαρούλι, το καρότο και τον άνηθο. Τυλίγετε καλά προτού σερβίρετε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr