Υλικά
1 τορτίγια ολικής μεσαίου μεγέθους
2 κουτ. σούπας φουντούκια χονδροσπασμένα
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι με κακάο
1 ώριμιο αχλάδι

Εκτέλεση
Παίρνουμε μία πίτα και την ανοίγουμε σε ένα πιάτο. Επάνω απλώνουμε το ταχίνι και από πάνω το αχλάδι σε λεπτά φετάκια. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τα σπασμένα φουντούκια. Διπλώνουμε την πίτα σε ρολό και αν θέλουμε τη ζεσταίνουμε λίγο σε προθερμασμένη τοστιέρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr