Υλικά
Για τη σούπα :
100 γρ. τραχανάς
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
60 γρ. φέτα
Αλάτι
Φρέσκοκομμένο πιπέρι
4 μανιτάρια λευκά

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε 500 ml νερό και ρίχνουμε λάδι, αλάτι. Ρίχνουμε τον τραχανά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά, ανάλογα με τον τραχανά που θα χρησιμοποιήσουμε, μέχρι να χυλώσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέται, πιπέρι και διορθώνουμε το αλάτι. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα μανιτάρια, τα οποία έχουμε κόψει σε φέτες, μαζί με το και μόλις στεγνώσουν από τα υγρά τους αποσύρουμε. Σερβίρουμε τη σούπα με τα μανιτάρια

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr