Υλικά
5 κουτ. σούπας τραχανά ολικής
60 γρ. ανθρότυρο
1 μικρό καρότο, κομμένο σε κύβους
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, κομμένο στα 4
2 κ. σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό, το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και τα λαχανικά που έχουμε πολτοποιήσει σε ένα μίξερ. Μόλις το μείγμα αρχίζει να βράζει ρίχνουμε τον τραχανά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να τραβήξει το νερό για περίπου 7 -8 λεπτά. Αποσύρουμε, σερβίρουμε, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και πασπαλίζουμε με το ανθότυρο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr