Υλικά
Για το φύλλο
500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 ml νερό
30 ml Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία

5 ml ΤΟΠ Κόκκινο Ξίδι
Αλάτι
50 γρ λιωμένη Χωριό μαργαρίνη με ελληνικό γιαούρτι

Για τη γέμιση
150 γρ τραχανά
150 ml νερό
30 γρ Χωριό μαργαρίνη με ελληνικό γιαούρτι
200 ml φρέσκο γάλα
1 αυγό
200 γρ Χωριό φέτα χοντροκομμένη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε τον τραχανά, το αλάτι, Χωριό μαργαρίνη με ελληνικό γιαούρτι. Ανακατεύουμε και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα αυγά, το πιπέρι και τη φέτα Χωριό και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υλικά για το φύλλο και ανακατεύουμε, ώστε να ενωθούν σε μαλακή ζύμη. Τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια και τα ανοίγουμε σε φύλλα λίγο μεγαλύτερα από το ταψί μας. Αλείφουμε το ταψί τη Χωριό μαργαρίνη με αλληνικό γιαούρτι. Στρώνουμε το ένα φύλλο και το αλείφουμε με τη μαργαρίνη. Απλώνουμε ομοιόμορφα από πάνω το 1/3 της γέμισης και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Χαράζουμε ελαφρώς το πάνω φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο αερόθερμο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά.

Πηγή : minervahorio.gr