Υλικά
10-12 δίπλες που έχουν περισσέψει
1 κουτάκι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (200γρ)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 βανίλια

1 φλιτζάνι γλυκό του κουταλιού βύσσινο
½ φλιτζάνι φουντούκια χονδροκοπανισμένα

Εκτέλεση
Σπάμε με τα χέρια μας τις δίπλες και τις τοποθετούμε στον πυθμένα από 8 περίπου γυάλινα ποτήρια. Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και τη βανίλια. Βάζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μίγμα που φτιάξαμε σε κάθε ποτήρι πάνω από τη βάση με τις δίπλες. Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω 2 κουταλιές της σούπας γλυκό βύσσινο και πασπαλίζουμε με τα φουντούκια. Τοποθετούμε στο ψυγείο και παγώνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr