Υλικά
1 μέτρια τσιπούρας
1 μεγάλη ρίζα φινόκιο κομμένη σε ροδέλες
½ φλιτζάνι χυμό λεμόνι ανακατεμένο με 1 κουτ. σούπας αλεύρι
2 κουτ. σούπας μουστάρδα και 2 κουτ. σούπας λευκό δραστί

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Μέσα σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο τοποθετούμε ένα κομμάτι λαδόκολλα ίδιου μεγέθους. Στη μέση τοποθετούμε την τσιπούρα και επάνω της αραδιάζουμε μερικές φέτες φινόκιο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Χτυπάμε το χυμό λεμόνι με το αλεύρι, το κρασί και τη μουστάρδα μέχρι να γίνει μια πηχτή σάλτσα. Αρχίζουμε να σηκώνουμε τις άκρες της λαδόκολλας με σκοπό να κλείσουμε το ψάρι μέσα σε αυτό. Όταν οι άκρες έχουν σηκωθεί αρκετά και δεν κινδυνεύουν να τρέξουν τα υγρά, περιχύνουμε το ψάρι με τη σάλτσα μας και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια κλείνουμε εντελώς τη λαδόκολλα και την κλείνουμε όλη μέσα στο αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε το πακέτο μας σε ένα ταψί που μέσα έχει 2 δάχτυλα νερό. Είναι σημαντικό να κλείσουμε τις άκρες του πακέτου προς τα πάνω, ώστε το ψάρι να ψηθεί στη σάλτσα λεμονιού και ούτε να μπει νερό μέσα στο φαγητό, αλλά και ούτε να τρέξουν τα υγρά του έξω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr