Υλικά
2 κιλά κολοκύθα, αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβους
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.τ.γ. τριμμένο ginger

1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
Αλάτι-πιπέρι
2 κ.τ.σ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος
1 κ.τ.σ. Χωριό Μαργαρίνη με γιαούρτι

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, την πατάτα, το σκόρδο, το ginger και την κολοκύθα για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά δύο δάχτυλα πιο πάνω, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 50 λεπτά. Αφού βράσουν, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και με ένα μπλέντερ χειρός τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε τη Χωριό Μαργαρίνη με γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

Πηγή : minervahorio.gr