Υλικά
½ κιλό καθαρισμένα και χοντροκομμένα καρότα
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
Αλάτι-πιπέρι
1 κ.σ. γιαούρτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τα καρότα, την πατάτα, το σέλινο, το ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε με νερό. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και προσθέτουμε αν χρειάζεται. Αν βγει η σούπα πολύ δεμένη, προσθέτουμε λίγο νερό.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr