Υλικά
2 βολβούς από παντζάρια
2 κολοκυθάκια
2 καρότα
1 μέτρια πατάτα
1 φλιτζάνι μπρόκολο
1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαχανικά μας και τα στραγγίζουμε. Κόβουμε τα πατζάρια και την πατάτα σε μεγάλους κύβους, τα καρότα και τα κολοκύθια σε ροδέλες και το μπρόκολο σε φουντάκια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Τα τοποθετούμε όλα μαζί σε μια πιατέλα. Σε ένα μπολάκι χτυπάμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και τον άνιθο. Αναμιγνύουμε όλα μαζί τα υλικά της σως γιαουρτιού και περιχύνουμε τα λαχανικά μας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr