Υγιεινή κρέπα

Υλικά
1 τορτίγια ολικής μεσαίου μεγέθους
1 μπισκότο τύπου digestive
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι με μέλι
1 μπανάνα

Εκτέλεση
Παίρνουμε μία πίτα και την ανοίγουμε σε ένα πιάτο. Επάνω απλώνουμε το ταχίνι και από πάνω τη μπανάνα σε μικρές ροδέλες. Με ένα τρίφτη τυριού τρίβουμε και απλώνουμε από πάνω το μπισκότο digestive. Διπλώνουμε την πίτα σε ρολό και αν θέλουμε και τη ζεσταίνουμε λίγο σε προθερμασμένη τοστιέρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr