Υλικά
1 ατομικό φρατζολάκι
50γρ καπνιστό σολωμό
½ φλιτζάνι ρόκα (καλύτερα baby ρόκα)
4 φέτες μοτσαρέλα
Λίγο ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε το ψωμί στην τοστιέρα και το ψήνουμε ελαφρά ώστε να ροδίσει ελάχιστα και να γίνει πιο τραγανό. Το βγάζουμε και το κόβουμε κατά μήκος. Τοποθετούμε τις ροδέλες της μοτσαρέλας, από πάνω τα φύλλα της ρόκας και τελευταίες τις φέτες του σολωμού. Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr