Υλικά
1 μεγάλη χούφτα σπόροι καλαμποκιού
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ρίνετε το λάδι, ώστε να καλύψει τον πάτο του. Ρίχνετε τους σπόρους καλαμποκιού και ανάβετε το μάτι της κουζίνας. Κλείνετε το καπάκι της κατσαρόλας και το αφήνετε. Σιγά σιγά οι σπόροι θα ανοίξουν και θα αρχίσετε να ακούτε να χτυπάνε τα ποπ κορν στο καπάκι της κατσαρόλας. Όταν σταματήσει ο θόρυβοε σημαίνει ότι έχουν γίνει ποπ κορν όλοι οι σπόροι. Ανοίγετε, αλατίζετε και σερβίρετε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr