Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
3 φράουλες κομμένες στα τέσσερα
Χυμό από 1 πορτοκάλι

½ μπανάνα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
2 βερίκοκα αποξηραμένα κομμένα σε μικρά κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας καθαρισμένο πασατέμπο
1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
2 κουτ. γλυκού μέλι

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το χυμό πορτοκάλι. Το μεταφέρουμε σε μπωλ σερβιρίσματος και από πάνω προσθέτουμε τα φρέσκα και τα αποξηραμένα φρούτα. Πασπαλίζουμε με τον πασατέμπο και το κουκουνάρι και προσθέτουμε το μέλι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr