Μια σαλάτα με υψηλό περιεχόμενο σε πρωτεΐνη, λόγω του τυριού, πολλές φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Χαμηλή σε θερμίδες.
Θα μπορούσε να αποτελέσει και κανονικό γεύμα, για άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα ή προσέχουν τη διατροφή τους

Υλικά
1 μικρό μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
3 πατάτες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες (3 mm)
8 μεγάλα σπαράγγια, ξεφλουδισμένα από τη μέση και κάτω
200 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό 1 κ. σ. άνηθο,
Ψιλοκομμένο
1 κ. σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
6 κ. σ. ελαιόλαδο χυμό
1 μεγάλο λεμόνι
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε πρώτα το καρότο και έπειτα από 5 λεπτά τις πατάτες. Περιμένουμε 4 λεπτά για να προσθέσουμε το μπρόκολο και ακόμα 3 λεπτά για να προσθέσουμε τα σπαράγγια. Σουρώνουμε τα λαχανικά, τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, τα μυρωδικά και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό.

Πηγή : benecol.gr