Ζυμαρικά με σκόρδο, παρμεζάνα, λάχανο και ελαιόλαδο

Υλικά:
1 πακέτο spaghetti
1 ματσάκι λάχανο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο
½ φλιτζάνι παρμεζάνα
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:
Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια. Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο για 2-3’. Προσθέτουμε το λάχανο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5-7’. Ενώνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr