Γρήγορες συμβουλές ομορφιάς για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Παρακάτω, θα δείτε μια συλλογή από τις κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για γρήγορες λύσεις! Για τις ώρες έκτακτης ανάγκης και ειδικά όταν βιάζεστε, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.



Κάντε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά!
Θέλετε να λευκάνετε τα δόντια σας αμέσως, χωρίς να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό; Απλώς εφαρμόστε κόκκινο κραγιόν στα χείλη σας! Ψάξτε για φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις και ψυχρά χρώματα.

Καθαρίστε τη μάσκαρα από τη μύτη, μάτια κ.λ.π.
Πόσες φορές έχετε λερωθεί με τη μάσκαρα στο βλέφαρο σας, κάτω από τα μάτια σας, ή ακόμα και στη μύτη σας;ενώ βιάζεστε;…εντάξει, παραδεχτείτε το, πολλές! Όταν συμβαίνει αυτό, απλά αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Μην επιχειρήσετε την αφαίρεση του, ενώ είναι βρεγμένο. Όταν θα έχει στεγνώσει, τότε πάρτε μια στεγνή μπατονέτα για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα.

Σας τελείωσε η κρέμα ξυρίσματος;
Πόσες φορές έχετε πάει στο ντους, έτοιμες να ξυρίσετε τα πόδια σας, και συνειδητοποιήτε ότι έχετε ξεμείνει από κρέμα ξυρίσματος; Μην ανησυχείτε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλακτική κρέμα μαλλιών ως υποκατάστατο. Είναι παχύρευστη και θρεπτική και μπορεί να αφήσει τα πόδια σας με μια απαλή αίσθηση.



Ανακαλύψατε ένα σπυράκι και θέλετε να το εξαφανίσετε γρήγορα;
Καταρχήν, μην το σπάσετε. Επισκεφθείτε το μπάνιο σας και χρησιμοποιήστε το Visin, το υγρό κατά της ερυθρότητας για τα μάτια. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες σε ένα βαμβάκι και εφαρμόστε στο σπυράκι και τη γύρω περιοχή για να απαλλαγείτε από την ερυθρότητα.

Ομάδα neadiatrofis.gr