Πώς να αποκτήσετε ξανά όμορφους μηρούς και σφιχτούς γλουτούς!

Το καλοκαιράκι έρχεται και οι παραλίες είναι εκεί και μας περιμένουν. Το μεγάλο ερώτημα είναι: Μπορώ να χάσω την κυτταρίτιδα μέχρι το πρώτο μου μπάνιο;

Η αλήθεια είναι ότι θαύματα με κυτταρίτιδες δεν έχουν καταγραφεί ακόμη. Όμως μπορείτε να επιχειρήσετε να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή.

Τι εννοούμε με αυτό;

Ισορροπημένη διατροφή:

Να καταναλώνεται γαλακτοκομικά
κρέας ή ψάρι σε κάθε γεύμα με πολλά λαχανικά
δημητριακά
πολύ σπάνια αλλαντικά
πολύ λίγα ή καθόλου αναψυκτικά και γλυκά προϊόντα
ούτε επεξεργασμένες τροφές.

Και επίσης περπατάτε 1 ώρα την ημέρα. Το περπάτημα βοηθά στο να ισορροπήσουμε τα βάρος μας ενώ συγχρόνως, ενεργοποιεί το κυκλοφορικό στα πόδια μας.

Σε αυτό μπορούμε να προσθέσουμε ένα άθλημα που μας κινητοποιεί: ποδήλατο (έξω ή μπροστά από την τηλεόραση), χορός μέσα σε μια αίθουσα γυμναστηρίου, κολύμβηση (με βατραχόπεδιλα, είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά, ειδικά για τους γλουτούς).

Όταν κάθεστε όλη ημέρα μπροστά σε ένα υπολογιστή, πρέπει να σηκώνεστε συχνά και να κάνετε μερικά βήματα (σφίγγοντας τους γλουτούς, είναι πιο αποτελεσματικό).

Πώς να ξεφορτωθείτε από την κυτταρίτιδα;

Η πιο οικονομική λύση είναι να κάνετε μασάζ κάθε μέρα με μια κρέμα ή ένα λάδι για την κυτταρίτιδα. Δεν χρειάζεται να διαλέξετε το πιο ακριβό: αυτά που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ και περιέχουν καφεΐνη είναι εξίσου αποτελεσματικά.

Το πιο σημαντικό είναι να το εφαρμόζετε κάθε μέρα, κάνοντας μασάζ για αρκετή ώρα στα πόδια από κάτω προς τα πάνω ώστε να ενθαρρύνει την φλεβική και λεμφική κυκλοφορία.