Σούπερ καροτέλαιο για άπειρες χρήσεις και αντιγήρανση!

Το Καροτέλαιο έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή. Για το καλοκαίρι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν λοσιόν αυτομαυρίσματος καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε καροτένιο, το οποίο του χαρίζει και το μοναδικό του χρώμα.

Συνίσταται να προσέξετε, ώστε να εφαρμόσετε ομοιόμορφα το Καροτέλαιο στην επιδερμίδα, καθώς οι περιοχές όπου έχει κατανεμηθεί μεγαλύτερη ποσότητα ενδέχεται να χρωματιστούν πιο έντονα.

Το Καροτέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την έκθεση στον ήλιο για να περιποιηθεί την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά σας.

Έχει αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό για την αποκατάσταση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα Καροτέλαιου στην κρέμα νυκτός σας για να επωφεληθείτε από τις αντιγηραντικές ιδιότητές του αλλά να αποφύγετε το χρώμα του.

Το Φυτικό έλαιο Καρότο έχει πολλαπλές ιδιότητες και ποικίλα οφέλη.

Είναι βρώσιμο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α και μπορεί να καταναλωθεί ωμό σε σαλάτες ή σούπες.

Έχει ευρεία χρήση σε προϊόντα καλλυντικής περιποίησης όπως και σε προϊόντα after sun.

Οι αναπλαστικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Το δέρμα αποκτά λάμψη και ελαστικότητα και οι ρυτίδες μειώνονται.

Το Καροτέλαιο είναι κατάλληλο και για την επανόρθωση και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Φτιάξτε το δικό σας καροτέλαιο!
Παρακολουθήστ το βίντεο και ακολουθήστε τα βήματα για να φτιάξετε το δικό σας καροτέλαιο (είναι πολύ εύκολο), διαφορετικά μπορείτε να το προμηθευτείτε και από καταστήματα με βότανα.