Οι έξι θέσεις του concealer για να απογειώσετε το μακιγιάζ σας!

Το consealer είναι ο έμπιστος σύντροφος κάθε γυναίκας. Αν το χρησιμοποιείτε μόνο για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τότε δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη το πλήρες δυναμικό του!Όταν το χρησιμοποιείτε με ακρίβεια στις έξι θέσεις της φωτογραφίας, τότε το concealer σας μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να καλύψει απλά κάποιες ατέλειες. 

Πάνω και κάτω από το φρύδι:

Ανακατέψτε μια λεπτή γραμμή concealer πάνω και κάτω από τα φρύδια για να κάνετε τα φρύδια να ανασηκωθούν και να ανοίξουν τα μάτια σας.

Στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και κάτω από τα μάτια: 
Βρείτε το μισό φεγγάρι που ενώνει το επάνω και το κάτω μέρος των ματιών. Εάν εφαρμόσετε concealer κάτω από ολόκληρο το μάτι, θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Στη γέφυρα της μύτης και κάτω από το κέντρο της: 
Εφαρμόστε το concealer εδώ για να φέρετε το φως προς το κέντρο του προσώπου σας και να βοηθήσετε στη λέπτυνση της μύτης.

Γύρω από κάθε ρουθούνι: 
Αυτή η περιοχή συνήθως μαστίζεται από ερυθρότητα και σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Φωτίζοντας γύρω από τη μύτη θα βοηθήσετε τον τόνο του δέρματος.

Οι εξωτερικές γωνίες του στόματος: 
Δυστυχώς, καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα αρχίζει να κρεμά και τα χείλη μπορεί να γέρνουν. Εφαρμόστε στις εξωτερικές γωνίες του στόματος για να σηκώσετε τα πεσμένα χείλη και να αναδείξετε το χαμόγελό σας.

Στο κέντρο του πηγουνιού: 
Διώξτε την ερυθρότητα εφαρμόζοντας concealer  σε ένα μικρό ημικύκλιο στην πτυχή του πηγουνιού.
Ομάδα neadiatrofis.gr