Τρία βήματα για να επισπεύσετε την καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ το πρωί!

Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρόνο από το μακιγιάζ κάθε πρωί, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!1. Concealer Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιδερμίδα σας, χρησιμοποιήστε concealer. Θα σας πάρει μισό λεπτό να το εφαρμόσετε στις κηλίδες ή κάτω από τα μάτια. 

2. ΒΒ κρέμα
Αυτό το προϊόν είναι ένα must-have. Εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς: θρέψη, ενυδάτωση, λάμψη. Οι BB κρέμες έχουν ελαφριά υφή. Αντί για αντηλιακό, ενυδατική κρέμα concealer και foundation μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ΒΒ κρέμα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το highlighter και τον ορό αντι-γήρανσης και εκτός αυτού, κρύβει τις ρυτίδες, τις γραμμές και τους πόρους, μαλακώνει το δέρμα σας, το καθιστά πιο φωτεινό και φρέσκο.

3. Eyliner ή σκιά;
Αν βιάζεστε και έχετε πολύ λίγο χρόνο για να εφαρμόσετε και τα δύο, επιλέξτε ένα προϊόν μόνο. Η ουδέτερη σκιά στο πάνω βλέφαρο θα δώσει μια φυσική εμφάνιση. Το eyliner θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν. Για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση φορέστε το eyliner στο άνω βλέφαρο σας. Αυτό θα καθορίσει την γραμμή των βλεφαρίδων και ίσως δεν χρειάζεται καν να εφαρμόσετε μάσκαρα μετά. Αν θέλετε παρόλα αυτά να φορέσετε μάσκαρα, τότε εφαρμόστε μόνο μία στρώση, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε για να στεγνώσει. 

Και είστε έτοιμες!

Ομάδα neadiatrofis.gr