Yλικά
•1 ½ κιλό φράουλες
• 1 ½ λίτρο φρέσκο γάλα
• 1 φλιτζάνι ζάχαρη

Eκτέλεση
Πλένετε τις φράουλες και αφαιρείται το πράσινο κοτσανάκι. Στο μίξερ τις χτυπάτε μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη σε δύο δόσεις για να μην σας χυθεί έξω. Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο (όπως αυτό του παγωτού) και το καταψύχετε για 1 ώρα μέχρι να αρχίσει να πήζει Όταν έχει πήξει λίγο το ξαναβάζετε στο μίξερ και το χτυπάτε ελαφρά για να αφρατέψει.Το βάζετε ξανά στην κατάψυξη και το αφήνεται να πήξει καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr