Αυτά είναι τα χρώματα που θα κάνουν τα νύχια σας να φαίνονται πιο μακριά!

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης βερνικιού νυχιών μπορεί να κάνει τα νύχια σας να δείχνουν πιο μακριά. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με κάποια σχέδια μανικιούρ που μπορείτε να επιλέξετε.

Οι καλύτερες αποχρώσεις για να δείχνουν τα κοντά νύχια πιο μακριά:

Οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις
Το αποτέλεσμα είναι πιο ομοιόμορφο και δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως τα νύχια είναι πιο λεπτά. Μόνο προσέξτε η απόχρωση που θα επιλέξετε να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σας.

Αποφύγετε το ολόλευκο μανικιούρ, αλλά μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάποια σκούρα απόχρωση βερνικιού. Θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν εξίσου υπέροχα με τα παστέλ και nude χρώματα, αλλά θα δώσουν στην εμφάνιση σας έναν επιπλέον χαρακτήρα και ενδιαφέρον. Τα σκούρα και μονόχρωμα μανό θα πρέπει να γίνουν μια από τις κορυφαίες επιλογές σας, αφού κάνουν τα κοντά νύχια να δείχνουν επίσης πιο μακριά και όμορφα.

Το σκούρο μπλε, το βαθύ κόκκινο και το μαύρο θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το σχήμα των νυχιών σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε λιμάρει πολύ καλά και να έχετε δώσει το ιδανικό σχήμα στα κοντά νύχια σας για να δείχνουν πιο μακριά.

Τα κόκκινα νύχια, δείχνουν εξίσου υπέροχα, ασχέτως με το μήκος των νυχιών.

Το γαλλικό μανικιούρ βοηθάει να δείχνουν τα κοντά νύχια πιο μακριά προσθέτοντας μια γραμμή που επιμηκύνει το νύχι στην κορυφή του.

Tips για να δείχνουν τα κοντά νύχια πιο μακριά:

Πέρα από την σωστή επιλογή απόχρωσης ή σχεδίου για να δώσετε μήκος στα κοντά νύχια, ας δούμε κάποια μικρά μυστικά που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα.

1. Αφήστε λίγα χιλιοστά άβαφα στα πλάγια του νυχιού σας, αλλά και στην βάση του. Με αυτό τον τρόπο η επιφάνεια τους θα φαίνεται πιο μακριά.

2.
Αν θέλετε να δείχνουν τα κοντά νύχια πιο μακριά μην χρησιμοποιήσετε glitter. Η χρήση του θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν κοντά.

3. Φτιάξτε ένα μικρό ημισέλινο στη βάση του νυχιού σας με ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι και δημιουργήστε μια υπέροχη αντίθεση με το φυσικό χρώμα των νυχιών σας.

4. Κάνοντας σχήματα όπως τελείες από την βάση του νυχιού σας μέχρι τη μέση του, δημιουργείτε μια ψευδαίσθηση πως το μήκος του είναι μεγαλύτερο.

5. Οι γραμμές είναι ιδανικές αν θέλετε να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν μεγαλύτερα. Παίξτε μαζί τους και σχεδιάστε τις σε όλα ή μόνο σε ένα από τα δάχτυλα.

6. Όταν επιλέγετε να κάνετε ένα γαλλικό μανικιούρ, φροντίστε η λευκή γραμμή να έχει το ιδανικό πάχος. Να μην είναι δηλαδή ούτε πολύ λεπτή, ούτε χοντρή, διότι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα νύχια σας θα φαίνονται κοντά.

7. Τέλος, για ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο στα νύχια σας, δοκιμάστε το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ.

Ομάδα neadiatrofis.gr