Αντιγήρανση με φύκια!

Τα φύκια, περιέχουν αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α , C και Ε που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος και την απαλότητα, ενώ προστατεύουν από την ακτινοβολία UV, θεραπεύοντας το δέρμα από τις ζημιές.

Πώς να προετοιμάσετε μια μάσκα από φύκια
Συνήθως, τα οργανικά φύκια πωλούνται στεγνά. Ως εκ τούτου, για να προετοιμάσετε τη μάσκα θα πρέπει να τα μουλιάσετε σε κρύο νερό μέχρι τα φύκια να είναι μαλακά και «κρεμώδη». Εφαρμόζετε για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αμέσως μετά τη μάσκα – χρησιμοποιείστε την ενυδατική σας.

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα θα πρέπει να προετοιμάσετε τα φύκια με πράσινο τσάι . Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, προσθέστε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο για καλύτερο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε τη μάσκα έως δύο φορές την εβδομάδα. Αν προσθέσετε ελαιώδη συστατικά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και έως τρεις φορές την εβδομάδα, αν χρησιμοποιείτε μόνο τα φύκια.

Τα οφέλη της μάσκας με φύκια
Η συγκεκριμένη μάσκα θα κάνει το δέρμα σας να αισθανθεί ομαλό αμέσως. Είναι εξαιρετική για την θεραπεία της αντι γήρανσης του δέρματος, επειδή κάνει το δέρμα πιο λείο, πιο δυνατό και πιο ελαστικό.

Τα φύκια ακόμη και σκέτα χωρίς την προσθήκη του ελαίου, καθαρίζουν τους πόρους και απολεπίζουν την επιδερμίδα.

Ομάδα neadiatrofis.gr