Δώστε όγκο στα μαλλιά σας φτιάχνοντας το δικό σας σπρέι!

Αυτό το φυσικό σπρέι μαλλιών θα προσθέσει όγκο στην στη λεπτή τρίχα, λάμψη και απαλότητα!
Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιείτε επώνυμα προϊόντα που είναι ακριβά και συνήθως γεμάτα από χημικά συστατικά και σιλικόνες!Θα χρειαστείτε: απιονισμένο νερό, ξύδι μήλου (ή οποιοδήποτε ξύδι μπορεί να έχετε), ζελέ αλόης βέρα, το αγαπημένο σας οργανικό άρωμα, ένα οικολογικό και βιολογικό συντηρητικό, πανθενόλη , Phytokeratine σε σκόνη και πρωτεΐνες ρυζιού (ή από σιτάρι ή πρωτεΐνες μεταξιού).

Για να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας, θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα από τα τελευταία 3 συστατικά της συνταγής: Phytokeratine / πανθενόλη / πρωτεΐνες από ρύζι (μετάξι ή σιτάρι) .

Η Phytokeratine, είναι στην πραγματικότητα υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού, θα βελτιώσει και θα ενισχύσει τη δομή της τρίχας, διατηρώντας την υγρασία της, καθιστώντας την απαλή, λαμπερή και υγιή.

Η πανθενόλη (ή βιταμίνη Β5), θα οχυρώσει και θα επισκευάσει τα μαλλιά σας από την κορυφή μέχρι τη ρίζα και θα προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας.

Οι πρωτεΐνες ρυζιού, θα δώσουν δύναμη και όγκο στα μαλλιά σας και θα τα κάνουν ευκολοχτένιστα.

Το ξίδι θα κάνei τα μαλλιά σας λαμπερά και μαλακά. Όταν η επιδερμίδα είναι σε καλή κατάσταση, είναι αδιάσπαστη και τα μαλλιά σας έχουν μια ομαλή εμφάνιση.

Υλικά και ποσότητες για την παρασκευή του σπρέι
Απιονισμένο νερό 75g
Phytokeratine 1g
Πανθενόλη 2g
Πρωτεΐνης ρυζιού 2g
10g gel αλόης
Ξύδι μήλου 10g
Άρωμα 3 gtt
Συντηρητικό 16 gtt
Το ρΗ της συνταγής είναι 4,5 στην περιοχή του ιδανικού ρΗ 4,5 – 5,0 για την περιποίηση των μαλλιών.
Νομίζω ότι θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά λειτουργεί και πόσο απίστευτα απλό είναι να φτιάξετε ένα τέτοιο καταπληκτικό προϊόν για τα μαλλιά.
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε πόσο απλή είναι η παρασκευή της λακ!

Ομάδα neadiatrofis.gr