Επτά κόλπα για να είστε έτοιμη για την πρωινή σας εξόρμηση σε χρόνο ρεκόρ!

Μπορείτε να δείχνετε τέλεια, ακόμα και όταν βιάζεστε πολύ, ακολουθώντας τα τρικ που ακολουθούν παρακάτω.


1. Θα εκπλαγείτε πόσο χρόνο μπορείτε να κερδίσετε αν κάνετε το ντους σας από το προηγούμενο βράδυ. 

2. Μπορείτε αντί για το συνηθισμένο σαμπουάν σας να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό σαμπουάν που απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες, ανανεώνει, φρεσκάρει, και αναζωογονεί τα θαμπά, άτονα μαλλιά σε λίγα λεπτά χωρίς καθόλου νερό και πιστολάκι. Με ένα μόνο ψέκασμα δροσίζουν και καθαρίζουν τα μαλλιά, δίνοντας τους όγκο, λάμψη και απαλή υφή.
3. Ετοιμαστείτε από το προηγούμενο βράδυ και φτιάξτε μαλλιά σας. το πρωί που θα ξυπνήσετε τα μαλλιά σας θα έχουν αποκτήσει όμορφους κυματισμούς.
4. Αν έχετε οργανώσει τα προϊόντα ομορφιάς σας σε τάξη και έχετε ξεχωρίσει αυτά που χρησιμοποιείτε κάθε πρωί.τότε θα επιταχύνετε τη ρουτίνα σας και θα μειώσετε το χρόνο σας σχεδόν στο μισό. 
5. Φροντίστε να έχετε στην τσάντα σας πάντα καλλυντικά multitask, όπως μια κρέμα που κρύβει να ενυδατώνει και να προστατεύει το δέρμα σας.
6. Φορέστε ένα κόκκινο κραγιόν που και να αλλοιωθεί μέσα στην ημέρα δεν σας πειράζει αφού όλα τα κορίτσια της μόδας το φορούν και μάλιστα θέλουν να φαίνεται χρησιμοποιημένο.
7. Εάν είστε το είδος της γυναίκας που δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι χωρίς μάσκαρα τότε χρησιμοποιήστε ένα φιμέ μολύβι ή σκια για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Οι βλεφαρίδες θα φαίνονται πιο γεμάτες, πιο σκούρες σαν να έχουν μάσκαρα πάνω τους, ενώ τα φρύδια θα εμφανισθούν πιο καλλωπισμένα και σχηματισμένα.
Ομάδα neadiatrofis.gr