Εξαφανίστε ραγάδες άμεσα και εύκολα με την επιστήμη του laser

Η εγκυμοσύνη, η απότομη εναλλαγή βάρους ή διάφοροι προδιαθεσικοί παράγοντες, είναι σημαντικές αιτίες που συντελούν στην εμφάνιση των αντιαισθητικών ραγάδων.

Οι ραγάδες είναι λεπτές λευκές ή κόκκινες ραβδώσεις οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος και σε πολλές περιπτώσεις είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστούν, ειδικά αν δεν είναι σε πρώιμο στάδιο.

Πολλές γυναίκες παλεύουν με διάφορες κρέμες και φόρμουλες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σημάδια, αλλά δίχως αποτέλεσμα!

Πλέον η επιστήμη του laser έχει τη λύση στο πρόβλημα «ραγάδες και αντιμετώπιση», με εγγύηση αποτελεσμάτων! Η Laser touch έχει ολοκληρωμένες λύσεις για την περίπτωσή σας με Fractional Mosaic, Fractional CO2 και με αυτόλογο μεσοθεραπεία PRP.

Τι σας προσφέρει κάθε μία από τις θεραπείες;
Το Fractional Mosaic, παρέχει ενέργεια στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, αφήνοντας την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος ανεπηρέαστη. Το κολλαγόνο του δέρματος αναγεννάται και βοηθάει την διαδικασία της επούλωσης, εξαφανίζοντας ραγάδες και χαρίζοντας νεανικότητα στο δέρμα σας.

Το Fractional CO2, προκαλεί μικρές θερμικές ζώνες στον ιστό του δέρματος. Μέσω αυτής της διαδικασίας η επιδερμίδα μπορεί αναπτύσσει κολλαγόνο σε εντυπωσιακά επίπεδα, προστατεύοντας την υγιή επιφάνεια της επιδερμίδας.
Η αυτόλογος μεσοθεραπεία από την άλλη προτείνεται ανεπιφύλακτα για τις λευκές ραγάδες, διεγείροντας κολλαγόνο στον δερματικό φλοιό που εμφανίζει τις ραγάδες, μειώνοντας θεαματικά την εμφάνισή τους.

Που εμφανίζονται κυρίως οι ραγάδες;


Οι περιοχές του σώματος όπου παρατηρούνται τις περισσότερες φορές, είναι αυτές με την μεγαλύτερη συγκέντρωση λίπους. Αυτές είναι η πλάτη, το στήθος, οι γοφοί, οι μηροί.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, μέσα από το πρότυπο κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Laser Touch