Τα προϊόντα ισιώματος μαλλιών έχουν μεγάλη ζήτηση. Αλλά οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για να κάνουν τα μαλλιά σας ίσια και κομψά, αφήνουν τις επιπτώσεις τους στην υγεία των μαλλιών σας.
Ως εκ τούτου, τα φυσικά προϊόντα ισιώματος μαλλιών έχουν γίνει η νέα μόδα. Θα βρείτε πολλά τέτοια προϊόντα να σας περιμένουν στην κουζίνα σας. Η τακτική χρήση αυτών των προϊόντων θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο λεία, πιο μαλακά και ίσια.

Ας δούμε μερικά φυσικά συστατικά ισιώματος των μαλλιών που θα σας βοηθήσουν!

1. Γάλα καρύδας με χυμό λεμονιού:
Τρίβουμε μια καρύδα για να εξαγάγουμε το γάλα της.  Το γάλα καρύδας έχει μόνιμες ιδιότητες για το ίσιωμα των μαλλιών. Αλλά αν προσθέσετε και χυμό λεμονιού σε αυτό, θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Καταψύξτε το μείγμα για μερικές ώρες. Ένα κρεμώδες στρώμα θα παράγεται στην κορυφή του μίγματος. Εφαρμόστε την κρέμα στα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια, πλένετε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν και στεγνώστε εντελώς. Θα ξαναβρείτε τα μαλλιά σας με προστιθέμενη απαλότητα.Την ίδια στιγμή, οι ατίθασες μπούκλες σας θα γίνουν διαχειρίσιμες.
2. Η τακτική αγωγή με καυτό λάδι:
Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι εκτός από την προσθήκη του λαδιού στη διατροφή για τα μαλλιά σας, οι τακτικές θεραπείες του λαδιού μπορεί να τα κάνουν πιο λεία, ίσια και κομψά. Ανακατεύουμε το λάδι καρύδας με ελαιόλαδο. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το ελαιόλαδο με αμυγδαλέλαιο μετά από μερικές ημέρες. Κάντε μασάζ αυτό το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Καλύψτε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα. Αφήστε το για τουλάχιστον 45 λεπτά. Κατόπιν, πλύνετε με σαμπουάν.

3. Φυσικό conditioner:
Η τακτική χρήση του conditioner μαλλιών μετά από ένα πλύσιμο κάνει τα μαλλιά σας απαλά και εύπλαστα. Χρησιμοποιήστε υγρό τσαγιού ως φυσικό βελτιωτικό για τα σγουρά μαλλιά .

4. Ψεκάστε με γάλα:
Το γάλα είναι πολύ χρήσιμο όταν πρόκειται για το των μαλλιών σας. Ρίχνετε το γάλα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε σε όλα τα μαλλιά σας. Περιμένετε για μισή ώρα και αφήστε τα μαλλιά σας να απορροφήσουν το γάλα. Κατόπιν, πλύνετε με ένα σαμπουάν για να ανακαλύψετε τη νέα εμφάνιση των μαλλιών σας.

5. Γάλα και μέλι:
Ρίξτε λίγο γάλα και προσθέστε το μέλι στο γάλα για να κάνετε μια κόλλα. Για να πάρετε πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, λιώστε φράουλες ή μπανάνα και προσθέστε στο μείγμα. Απλώστε το στα μαλλιά σας.Θα πάρει χρόνο για να στεγνώσει. Έτσι, περιμένετε μια και μισή ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

6. Ελαιόλαδο με αυγό:
Και τα δύο είναι γνωστό ότι είναι τα αναπόσπαστα τμήματα της περιποίησης μαλλιών. Αλλά δεν είναι γνωστό σε πολλούς ότι το ελαιόλαδο και το αυγό μαζί μπορεί να κάνουν θαύματα για τα μαλλιά σας. 
Χτυπάτε τα δύο αυγά και προσθέτετε επαρκή ποσότητα του ελαιολάδου. Αναμίξτε και εφαρμόστε στα μαλλιά. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. 

Όλα αυτά τα φυσικά προϊόντα είναι εύκολα διαθέσιμα γύρω σας. Αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Αυτά δεν θα λειτουργήσουν άμεσα όπως  σε ένα σαλόνι ομορφιάς. 
Επαναλάβετε κάθε μια από αυτές τις συνταγές δύο φορές την εβδομάδα. Μόνο τότε μπορείτε να δείτε μια σημαντική διαφορά στα μαλλιά σας μετά από μερικούς μήνες. 
Ομάδα neadiatrofis.gr