Ακολουθήστε τις μαγικές συμβουλές που σας προτείνουμε και θα έχετε πάντα ένα νεανικό και φρέσκο βλέμμα. Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε το make-up εξαρτάται από την τρέχουσα ηλικία μας. Για αυτό ξεχάστε ότι κάνατε όταν ήσασταν 20 ετών!1. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! 

Τα προιόντα μακιγιάζ που προσθέοτυν λάμψη είναι για αυτές που βρίσκονται στο τέλος της εφηβείας τους ή στις αρχές των ’20. Αν είστε μεγαλύτεροι από αυτό, συνιστάται να σταματήσετε την εφαρμογή αυτού του είδους των προϊόντων.

2. Παραλείψετε την  πούδρα!
Η λιπαρή λάμψη στο πρόσωπό δεν είναι και ότι πιο ελκυστικό. Για αυτό υπάρχει η πούδρα για  ένα ματ αποτέλεσμα. Ωστόσο, η πάρα πολύ πούδρα θα κάνει τις ρυτίδες πιο ορατές. Χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα ενυδατικό ματ foundation!

3. Μάθετε πως να απλώνετε τη μάσκαρα!

Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν την εφαρμογή της μάσκαρα σε φυσικά χρώματα αντί για μαύρο. Ένα πέρασμα του προϊόντος είναι πάντα αρκετό για να κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο συγκεκριμένα και ολόκληρο το βλέμμα σας φρέσκο ​​και λαμπερό. Αποφύγετε το αφύσικο πράσινο, μπλε ή μοβ χρώμα.

4. Μην φοράτε υπερβολική ποσότητα foundation

εάν εφαρμόσετε πολύ από το συγκεκριμένο προϊόν, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δείχνετε χειρότερα. Ένα παχύ στρώμα από foundation θα κάνει πιο έντονες τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και θα δείχνετε μεγαλύτερη. Ο κανόνας αυτός ισχύει ακόμη και για εκείνους που είναι ακόμα νέοι.

5. Διαλέξτε κρεμώδες κραγιόν
To ματ κραγιόν κάνει οπτικά τα χείλη σας να φαίνονται λεπτά. Εκτός αυτού, το ματ κραγιόν στεγνώνει και οι δημιουργεί ζημιές στο ευαίσθητο δέρμα των χειλιών, με αποτέλεσμα να φαίνονατι οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα σας και αν φαίνεστε μεγαλύτερης ηλικίας. Προτιμήστε τα κρεμώδες κραγιόν που δεν είναι πολύ γυαλιστερά.

6. Πείτε  όχι στο υγρό eyliner
Υπάρχει η επιλογή του Kohl (απαλό μολύβι με επικάλυψη κεριού). Χρησιμοποιήστε ένα καφέ kohl ή ένα κρεμώδες eyliner. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκούρα σκιά ματιών και να την εφαρμόσετε στην εξωτερική άκρη του ματιού. Το βλέμμα σας θα γίνει λιγότερο δραματικό και περισσότερο νεανικό και φωτεινό.
Ομάδα neadiatrofis.gr