Φυσικοί τρόποι ισιώματος των μαλλιών!

Δεν υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι για το ίσιωμα των σγουρών μαλλιών. Οι περισσότερες από τις εύκολες θεραπείες περιλαμβάνουν τη χρήση σίδερου για τα μαλλιά, πιστολάκια, βούρτσες ισιώματος, κλπ. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για το ίσιωμα των μαλλιών σας είναι να τα χτενίσετε καλά μετά το λούσιμο, χωρίζοντάς τα σε τμήματα και να τα στρίψετε σφιχτά με ρόλεϊ . Όταν η τρίχα στεγνώσει εντελώς, χτενίστε καλά για άλλη μια φορά. 

Μπορείτε επίσης να πλύνετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να τα χτενίσετε μετά την εφαρμογή ενός καλού conditioner. Αφήστε το για 30 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε το conditioner και χτενίστε τα μαλλιά σας και πάλι. Μετά, στεγνώστε τα μαλλιά σας και χτενίστε από τις ρίζες ως τις άκρες.

Μπορείτε να πάρετε το γάλα μιας καρύδας να το βάλετε στο στο ψυγείο για μια ώρα και στη συνέχεια να προσθέσετε σε αυτό το χυμό τριών λεμονιών. Χτυπήστε το  μείγμα μέχρι να γίνει παχύ και κρεμώδες. Τώρα,εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε το για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά σας. Αυτό βοηθά στο ίσιωμα των σγουρών μαλλιών σε ορισμένο βαθμό.

Χρησιμοποιήστε 1/3 του φλιτζανιού γάλα, να το βάλετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Μόλις εφαρμοστεί, χτενίστε τα μαλλιά σας προσεκτικά και αφήστε το γάλα να εμποτίσει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας για τουλάχιστον 25 λεπτά. Μετά από αυτό, πλύνετε τα μαλλιά σας ως συνήθως.

Ομάδα neadiatrofis.gr