Φυσικό λίφτινγκ προσώπου με βουτυρόγαλα και γιαούρτι!

Αν φοβάστε το μαχαίρι, τότε το φυσικό λίφτινγκ είναι ο ιδανικός τρόπος για εσάς. Πολλά προβλήματα της γήρανσης του δέρματος μπορούν να επιλυθούν στο σπίτι με φθηνά, φυσικά συστατικά.

Τι θα χρειαστείτε:

1 απλό γιαούρτι

1 κουτί βουτυρόγαλα

Οδηγίες:

1. Μαλακώστε το δέρμα σας με το γάλα – Το γάλα είναι ένα από τα παλαιότερα και τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της ομορφιάς όλων των εποχών. Οι πρωτεΐνες στο γάλα είναι μια απόλαυση για την κουρασμένη επιδερμίδα, η οποία θα πίνει γάλα μέχρι να επανέλθει το δέρμα και θα δείχνει και πάλι νεανικό, σφριγηλό και λαμπερό.

2. ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – Στο τέλος κάθε ημέρας, πλύνετε το πρόσωπό σας, ως συνήθως. Βάλτε λίγο αποβουτυρωμένο γάλα σε ένα ποτήρι και τρίψτε το στο πρόσωπό σας, κάτω από το πηγούνι σας και στο λαιμό σας με ένα κομμάτι βαμβάκι.

3. Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας απαλά, με κινήσεις πάνω και έξω, προς την αντίθετη κατεύθυνση της βαρύτητας.

4. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα και πηγαίνετε για ύπνο, ως συνήθως. Ξεπλύνετε το γάλα στο ντους το πρωί.

5. Δώστε ένα μια φορά την εβδομάδα εντατική θεραπεία δέρματος με το γιαούρτι. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπό σας, κάτω από το πηγούνι σας και στο λαιμό σας. Αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.


6. Συνεχίστε αυτή τη ρουτίνα για μια-δυο εβδομάδες και θα δείτε το δέρμα σας να είναι πιο σταθερό και πιο υγιεινό από ό, τι πριν.

Ομάδα neadiatrofis.gr