Για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής φτιάξτε τονωτική λοσιόν με μηλόξιδο!

Έχετε δοκιμάσει όλα τα προϊόντα ομορφιάς και δεν έχετε βρει λύση για το λιπαρό σας δέρμα με μαύρα στίγματα και σπυράκια; Εδώ θα βρείτε μια καταπληκτική συνταγή ομορφιάς ειδικά για τα λιπαρά δέρματα. Το ξύδι από μηλίτη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τονωτικό ή στυπτικό αφού περιέχει αντιβακτηριακά και αντισηπτικά στοιχεία π ου μπορούν σας βοηθήσουν με το πρόβλημα της λιπαρότητας.

Τρόπος παρασκευής:
Τονωτική λοσιόν από ξύδι μηλίτη

1. Γεμίστε 3/4 του μπουκαλιού με νερό, φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο νερό.
2. και στη συνέχεια το 1/4 του μπουκαλιού με το ξύδι μηλίτη  (μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την ποσότητα του μηλόξιδου εάν το ένα δέρμα σας είναι άνετο με αυτό)
3. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση, ρίξτε λίγο ένα κομμάτι βαμβάκι και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπό σας.
4. Μπορεί να νιώστε λίγο κάψιμο η τσίμπημα, αλλά μην ανησυχείτε, η τονοτική λοσιόν θα απολέπιση και θα καθαρίσει βαθιά το δέρμα σας αφήνοντάς το καθαρό και λείο.
Καθαρίστε το πρόσωπό σας και αφαιρέστε όλο το μακιγιάζ, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το τόνερ, ξεπλύνετε, στεγνώστε το δέρμα και βάλτε κανονικά την ενυδατική σας κρέμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τόνερ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Εάν έχετε σοβαρή τάση ακμής επιδερμίδας, τότε μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες τσάι δέντρου στο τόνερ.

Ομάδα neadiatrofis.gr