Ισχυρό detox λουτρό για την κυτταρίτιδα!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λέξη για να περιγράψει το πόσο κακή είναι η κυτταρίτιδα! Και ενώ πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να την διώξετε (μη χειρουργικό), μπορείτε να την αντιμετωπίσετε στο σπίτι και να σμιλέψετε τα σημάδια της (ίσως ακόμη και να τα κάνετε εντελώς αόρατα). Το λουτρό detox λειτουργεί πολύ καλά στο να βοηθήσει να ξεπλύνετε τις τοξίνες, και όταν χρησιμοποιείται με την μέθοδο της στεγνής βούρτσας τότε είναι ένα σούπερ ισχυρό-αποτοξινωτικό-αντικυτταριδικό λουτρό!

Η μέθοδος της στεγνής βούρτσας, είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλα τα spa. Πριν το μπάνιο, τρίβετε όλο το σώμα σας με μια βούρτσα μπάνιου, όπως αυτή της φωτογραφίας που ακολουθεί, με κινήσεις προς τα πάνω, προς την καρδιά. Η μέθοδος αυτή, αφήνει το δέρμα λείο και λαμπερό, ενώ βοηθά πολύ στην καλή κυκλοφορία.

Συστατικά

1/3 του φλιτζανιού ροζ αλάτι Ιμαλαΐων
1/3 του  φλιτζανιού Epson άλατα
1/3  φλιτζανιού μηλόξυδο
1/4 σκόνη τζίντζερ

Αρχίστε με την ανάμειξη της σκόνης τζίντζερ με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Στη συνέχεια, προετοιμάστε ένα ζεστό μπάνιο και προσθέστε όλα τα υλικά μέσα, αρχίζοντας με το ξύδι, και μετά τα άλατα. Αφήστε τα υλικά να καθίσουν για ένα λεπτό και τρίψτε με μια στεγνή βούρτσα μπάνιου (όχι πολύ σκληρή) ολόκληρο το σώμα σας. Στη συνέχεια, μουλιάστε για τουλάχιστον 20 λεπτά. Θυμηθείτε τα λουτρά detox μπορεί να προκαλέσουν ελαφριά ζάλη, κάντε το με προσοχή!

Ομάδα neadiatrofis.gr