Η μάσκα αποθηκεύεται στο ψυγείο για έως και μία εβδομάδα.


Υλικά

Ένα ώριμο αχλάδι
1/2 κουταλάκι του γλυκού. ακατέργαστο μέλι
1 κουταλιά της σούπας. κρέμα γάλακτος

Οδηγίες
Ξεφλουδίστε το αχλάδι και αφαιρέστε τον πυρήνα. Κόψτε το και τοποθετήστε το σε ένα μπολ.

Προσθέστε το ακατέργαστο μέλι και την κρέμα γάλακτος μέσα στο ψιλοκομμένο αχλάδι.Με τα δόντια ενός πιρουνιού, πολτοποιήστε τα υλικά μαζί.

Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το μείγμα για περίπου μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.

Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο με μεγάλο στόμιο με ένα στεγανό καπάκι. Σφραγίστε το μείγμα, αν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε αμέσως. Διαφορετικά, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα μάσκας στο δέρμα του προσώπου με ένα πινέλο ή με καθαρά χέρια. Αφήστε στο πρόσωπο για 15 έως 20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε το δέρμα σας με δροσερό νερό. Στεγνώστε με καθαρή πετσέτα.

Ομάδα neadiatrofis.gr