Μαύρο αλάτι για το δέρμα και τα μαλλιά!

Το Ινδικό μαύρο αλάτι, είναι μια ποικιλία ηφαιστειακού αλατιού. Λόγω της παρουσίας του σιδήρου και άλλων μετάλλων, το άλας είναι ροζ γκρι στο χρώμα. Αποτελείται από ένα μοναδικό θειώδες συστατικό, σαν αυτό του κρόκου του αυγού.
Έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα της γης!

Μαλακό και όμορφο δέρμα:

Αντί να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα με βάση το σαπούνι, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο αλάτι στο νερό του μπάνιου σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ ζεστό. Σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και επιρρεπή σε ερεθισμούς, λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό στοιχείο επούλωσης. Λειτουργεί μαγικά για ραγισμένες φτέρνες, πρησμένα πόδια, το πόδι του αθλητή, κονδυλώματα και διαστρέμματα. Το σώμα σας θα αισθανθεί απόλυτα αναζωογονημένο.

Δυνατά και χωρίς προβλήματα μαλλιά:

Εάν πάσχετε από απώλεια μαλλιών και είστε απογοητευμένοι από τη χρήση των ιατρικών συμπληρωμάτων και τονωτικών για τα μαλλιά, δοκιμάστε κάτι φυσικό αυτή τη φορά. Το μαύρο αλάτι περιέχει πολλά βασικά μέταλλα, βοηθά στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σας. Ενισχύει τα μαλλιά και αντιμετωπίζει τη διάσπαση τους.  Σε περίπτωση που έχετε πιτυρίδα ή οξεία πτώση των μαλλιών, δοκιμάστε τη λήψη μαύρου αλατιού με χυμό ντομάτας, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών και το πάχος της τρίχας και ενισχύει την λάμψη τους!

Ομάδα neadiatrofis.gr