Μυστικά ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζουμε!

Για να παραμείνετε φρέσκια και όμορφη δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω από μια επιδρομή στην κουζίνα!

1. Ο χυμός του καρπουζιού καθαρίζει το δέρμα από όλες τις ατέλειες, αφήνοντάς το φρέσκο ​​και όμορφο. Τρίβουμε ένα καρπούζι, πιέζουμε να βγει ο χυμός του  και εφαρμόζουμε στο πρόσωπό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια πλένουμε με ζεστό νερό και αμέσως κάνουμε μια βουτιά σε κρύο νερό.

2. Τα φύλλα τσαγιού και ο χυμός λεμονιού βοηθούν στην πρόληψη της πτώσης των μαλλιών και κάνουν τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Βράστε τα φύλλα σε νερό, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού σε αυτό το αφέψημα και πλύνετε τα μαλλιά σας με αυτό. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας πολύ καλά.

3.. Το αλεύρι Βεγγάλης (besan), αν το αναμίξετε (1 γραμμάριο) με πηγμένο γάλα για τυρί μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά στο πρόσωπο και τα μαλλιά σας! Θα σας δώσει όχι μόνο μια λαμπερή χροιά, αλλά και δυνατές τρίχες στα μαλλιά.

4. Ο χυμός πορτοκαλιού είναι σπουδαίος για άμεση λάμψη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βουτήξετε τα δάχτυλά σας στο χυμό και να κτυπήσετε ελαφρά τα μάγουλα σας, το πηγούνι, το λαιμό και το μέτωπο. Ξεπλύνετε μετά από δέκα λεπτά.

Ομάδα neadiatrofis.gr