Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό. Η βητακυανίνη μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες.

Υλικά :

• 1/2 κουταλάκι χυμό από παντζάρι
• 1 κουταλάκι φρέσκο γιαούρτι

Εκτέλεση :
Αφού βράσουμε το παντζάρι, παίρνουμε το ζωμό του και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι.

Εφαρμογή :
Απλώνουμε τη μάσκα στο πρόσωπο, λαιμό και μάτια, και την αφήνουμε να δράσει για 20 λεπτά.
Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Ομάδα neadiatrofis.gr