Περίεργα τεχνάσματα ομορφιάς που λειτουργούν πραγματικά!

Δείτε μερικά περίεργα κόλπα ομορφιάς που κάνουν αυτό που υπόσχονται και λύνουν ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα!
1. Για να αποφύγετε τα αδέσποτα σημάδια από τη μάσκαρα , κρατήστε ένα πλαστικό κουτάλι (με την καμπύλη έξω) πάνω από το βλέφαρό σας κατά την εφαρμογή της μάσκαρα, έτσι ότι περισσεύει θα πάει στο κουτάλι και όχι στα μάτια σας!

2. Για να μειώσετε το πρήξιμο στα μάτια σας , κόψτε μια πατάτα στη μέση και τοποθετήστε τη πάνω από τα μάτια σας για 10 λεπτά. Η πατάτα θα δροσίσει τα μάτια σας και θα μειώσει το πρήξιμο.

3. Εάν έχετε αντιληφθεί ότι η κυτταρίτιδα σας έχει επισκεφθεί, χρησιμοποιήστε κόκκους καφέ ως ένα scrub σώματος. Η καφεΐνη θα διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος, ενώ θα σας απαλλάξει από τυχόν νεκρά κύτταρα!

4. Αν θέλετε να βάλετε ένα δυνατό conditioner στα μαλλιά σας, πάρτε τη μαγιονέζα και βάλτε τη στα μαλλιά σας για περίπου 20 λεπτά. Για επιπλέον οφέλη, χρησιμοποιήστε το πιστολάκι, η θερμότητα θα ενεργοποιήσει τη μαγιονέζα ακόμη περισσότερο.

5. Εάν το βερνίκι νυχιών φαίνεται να στεγνώνει με φυσαλίδες, μπορεί να είναι επειδή το αποθηκεύεται σε πολύ ζεστό μέρος. Κρατήστε το βερνίκι σας στο ψυγείο και η δροσερή θερμοκρασία θα το κάνει να στεγνώνει πάντα ομαλά.

6. Αν βγάζετε φουσκάλες στα πόδια σας με τα παπούτσια ή μόλις αγοράσατε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, τρίψτε λίγη βαζελίνη στα σημεία που συνήθως βγάζετε τις φουσκάλες, έτσι θα μειωθεί η τριβή.

Ομάδα neadiatrofis.gr