Πως να αφαιρέσετε τα σπυράκια γρήγορα!

Πως να αφαιρέσετε τα σπυράκια από το πρόσωπο και το σώμα, γρήγορα! Οι πρώτες ύλες που μπορείτε να βρείτε συχνά στο εσωτερικό της κουζίνας σας, μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικές με τα προϊόντα του  φαρμακείου.
SOS σπιτικές λύσεις για τα σπυράκια

Τα σπιτικά scrub που ακολουθούν παρακάτω, είναι πολύ ισχυρά. Για να διατηρηθεί η φυσική ισορροπία της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιήστε τα μόνο μέχρι δύο φορές την εβδομάδα.

Για να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε αλλεργία σε κάποιο συστατικό, δοκιμάστε το scrub σε ένα κρυφό σημείο του δέρματος σας για 15 λεπτά.

Αυτά είναι τα κορυφαία 4 SOS συστατικά για την αφαίρεση των σπυριών

– Ασπράδι αυγού: Καθαρίζει τους πόρους αποτελεσματικά. Στεγνώνει το δέρμα σας, οπότε να είστε προσεκτικοί με τη χρήση του.

Λεμόνι: φρεσκοστυμμένο ή τριμμένο, καθαρίζει τους πόρους και έχει λευκαντική επίδραση στο δέρμα. Αραιώστε το με νερό για να αποφευχθεί το αίσθημα του τσιμπήματος, είναι ένα πολύ ισχυρό συστατικό.

Το λεμόνι, μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις φακίδες και τα σημεία ηλικίας.

– Μαγειρική σόδα: Καθαρίζει τους πόρους και τους συστέλλει αν είναι σε διαστολή. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα 2 κουταλιές της σούπας νερό. Χρησιμοποιήστε το μόνο μια φορά την εβδομάδα, το πολύ. Είναι η πιο απλή μάσκα, αλλά και η πιο ισχυρή για να αφαιρεθούν τα σπυράκια.

– Βρώμη: Η λευκασμένη βρώμη βιολογικής καλλιέργειας καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα του προσώπου. Περιέχει βιταμίνη Β και είναι πλούσια σε μαγγάνιο. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για περιστασιακή απολέπιση.

– Σκόρδο: Χρησιμοποιήστε το τοπικά στα μικρά ή μεγάλα σπυράκια. Είναι πολύ αποτελεσματικό. Είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στα σπυράκια.

Απλά τρίψτε τριμμένο σκόρδο στην περιοχή, αφήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Ομάδα neadiatrofis.gr