Πως να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα των βλεφαρίδων

Η πιτυρίδα των βλεφαρίδων προκαλείται από φλεγμονή των βλεφάρων που ονομάζεται βλεφαρίτιδα. Όταν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει την πτώση των βλεφαρίδων. Οπότε η σωστή φροντίδα τους είναι πολύ σημαντική!

Οι φραγμένοι πόροι στη γραμμή των βλεφαρίδων μπορεί να συμβάλει σε αυτή την κατάσταση, αλλά η πιτυρίδα στις βλεφαρίδες συνήθως προκαλείται από ένα συνδυασμό παραγόντων. 

Η βλεφαρίτιδα, προκαλείται από βακτήρια, που προέρχονται από την πιτυρίδα στα φρύδια και το τριχωτό της κεφαλής. Και αυτό συμβαίνει από την υπερβολική παραγωγή λίπους του δέρματος και των αδένων που συνδέονται με τα βλέφαρά σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν η πιτυρίδα των βλεφαρίδων είναι το μόνο σύμπτωμα, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε εμπορικά προϊόντα για να διορθώσετε το πρόβλημα. Όταν η φλεγμονή των βλεφάρων γίνεται σοβαρή, οι δερματολόγοι θα σας συνταγογραφήσουν τοπικά αντιβιοτικά για αυτό.

Αμυγδαλέλαιο για την πιτυρίδα στις βλεφαρίδες

Κάντε μασάζ με ζεστό αμυγδαλέλαιο στα βλέφαρά σας, συνιστάται επίσης όταν το δέρμα στην περιοχή είναι πολύ ξηρό. Αυτή η φυσική θεραπεία βοηθά το δέρμα σας να διατηρήσει την υγρασία και να έχετε υγιή βλεφαρίδες.

Ομάδα neadiatrofis.gr