Πως να καλύψετε τους μαύρους κύκλους!

Η μόνη διαφορά μεταξύ της αριστερής και της δεξιάς φωτογραφίας, είναι το make-up. Δεν υπάρχει ρετούς, ούτε αλλαγή φωτισμού – μόνο concealer!
Θέλετε να μάθετε πως γίνεται; Στάδιο 1
Προετοιμάστε το το δέρμα σας εφαρμόζοντας μια καλή κρέμα ματιών κατά μήκος της τροχιάς των οστών (αν πιέσετε με το δάχτυλό σας, θα καταλάβετε ποιο είναι αυτό το σημείο). Μην εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας υψηλότερα από αυτό γιατί αν πάτε πολύ κοντά στις βλεφαρίδες, μπορεί το πρήξιμο να φαίνεται χειρότερα. Χρησιμοποιήστε τον παράμεσο (το πιο αδύναμο) για να εφαρμόσετε την κρέμα ματιών χτυπώντας απαλά, αυτό θα ενθαρρύνει την αποστράγγιση υγρών.Στάδιο 2
Αν οι μαύροι κύκλοι είναι πολύ έντονοι, χρησιμοποιήστε ένα διορθωτή υψηλής χρωστικής πριν από το concealer, κατάλληλο για τον τόνο του δέρματός σας. Κάποιοι μαύροι κύκλοι είναι μωβ, άλλοι λίγο πράσινοι, άλλοι γκρί, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε μια σκιά που να εξουδετερώνει τον τόνο σας. Σε γενικές γραμμές, η ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις είναι καλύτερες για την εξουδετέρωση των μαύρων κύκλων.
Απλώστε το με ένα μικρό πινέλο με συνθετικές τρίχες. Κοιτάξτε ευθεία το πρόσωπό σας στον καθρέφτη και εφαρμόστε το διορθωτή μόνο για τα σκοτεινότερα μέρη των μαύρων κύκλων. Μην το εφαρμόζεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη γραμμή των βλεφαρίδων.Στάδιο 3Τώρα ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε το concealer σας. επιλέξτε ένα που να είναι στον ίδιο τόνο με το δέρμα σας, αλλά μια σκιά ελαφρύτερο, για να άρει τις σκοτεινές σκιές. Αν πάρετε πιο ανοιχτόχρωμο θα καταλήξετε με αντίθετα αποτελέσματα. 


Στάδιο 4
Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να ρυθμίσετε το concealer σας και να παραμείνει στη θέση του όλη την ημέρα. Ένα ελαφρύ χτύπημα με πούδρα θα εμποδίσει το concealer από το να ζαρώσει.

Χρειάζεστε μια πούδρα που να είναι πραγματικά λεπτοαλεσμένη για να μοιραστεί ομοιόμορφα. 

Ομάδα neadiatrofis.gr