Μμμμμ! Ενδιαφέρον! Μήπως το θέλατε καιρό αλλά δεν γνωρίζατε ότι μπορείτε να φτιάξετε μείγμα σπιτικό και ασφαλές, χωρίς χημικά, για φυσικές ανταύγειες; Ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσετε!

Τι θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές της σούπας μέλι
60ml χλιαρό νερό
200ml χυμό από φρέσκα λεμόνια
1 άδειο μπουκαλάκι με πώμα για σπρέι

Τρόπος παρασκευής:
Αρχικά ανακατέψτε το νερό με το μέλι σε ένα μπολ. Έπειτα, στύψτε τα λεμόνια και στη συνέχεια σουρώστε τον χυμό τους για να απομακρύνετε τυχόν ίνες ή κουκούτσια. Αναμείξτε τα δύο μείγματα μαζί και βάλτε τα στο μπουκαλάκι. Κλείστε το πολύ καλά και ανακινείστε το μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Τρόπος εφαρμογής:
Πάρτε το σπρέι και αρχίστε να ψεκάζετε τα μαλλιά σας μέχρι να τα βρέξετε πολύ καλά. Αποφύγετε όμως να βρέξετε το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια βγείτε στον ήλιο για μισή ώρα και μπείτε πάλι σε κλειστό χώρο για άλλη μία ώρα. Έπειτα λουστείτε κανονικά και βάλτε οπωσδήποτε μαλακτικό, διότι το λεμόνι περιέχει οξέα που θα κάνουν την τρίχα των μαλλιών σας τραχιά και άγρια.

Όσο για την συχνότητα εφαρμογής του, θα πρέπει να περιοριστείτε στην μία φορά την εβδομάδα ή τις 10 μέρες. Μπορείτε όμως να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε μέχρι να αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε.

Ομάδα neadiatrofis.gr